SENTINEL
SENTINEL
SENTINEL
SENTINEL
SENTINEL
SENTINEL

HOFFSENTINEL

129,99 €

Référence : 97055

Caractéristiques :

Het Sentinel herensneakermodel van The Hoff Brand is een ode aan functionele elegantie en verfijnd design. Deze schoenen vertegenwoordigen de perfecte mix van prestaties en stedelijke stijl, ontworpen voor de moderne man die waarde hecht aan persoonlijke expressie via zijn garderobe.

Met hun natuurlijke kleurenpalet en pure silhouet bieden Sentinel sneakers een veelzijdige, nuchtere look. Tinten olijfgroen, marineblauw en mosterdgele details worden harmonieus afgewisseld op een basis van ademend mesh en hoogwaardige suède overlays, die zorgen voor zowel comfort als duurzaamheid.

De Sentinel sneakers zijn een veelzijdige en aardse look.

De contrasterende witte tussenzool, geaccentueerd door een opvallend geel design, biedt dempende ondersteuning en voegt een dynamisch tintje toe aan het algehele ontwerp. De robuuste, ingekeepte buitenzool biedt uitstekende tractie voor een verscheidenheid aan stedelijke oppervlakken.

Hielhoogte: 3,5 cm

Zoolhoogte: 2,5 cm

Buitensamenstelling: leer en textiel

Binnenwerk: textiel

Buitenzool: synthetisch materiaal

Verwisselbare binnenzool: ja

Geleverd met stofzak.

Marque :hoff

Référence :97055

Couleur :Khaki

Catégorie :Schoenen

Type d'article : Sneakers

Pour vous assurer de choisir la bonne taille et profiter pleinement de votre achat, consultez notre guide des tailles. Vous y trouverez des conseils et des mesures détaillées pour chaque type de produit.

LIVRAISON

Livraison gratuite en Belgique sur les commandes au-dessus de 30 €.

Pour plus d'informations sur les livraisons, cliquez ici.

RETOURS

Les retours sont gratuits dans un délai de 14 jours à compter du jour de livraison de votre commande.

Pour plus d'informations sur notre politique de retour, cliquez ici.

Sentinel sneakers van Hoff: Waar stijl en functie elkaar ontmoeten

De moderne man die evenveel waarde hecht aan design als aan functie vindt zijn perfecte metgezel in de Sentinel sneakers van Hoff.

Een stoere esthetiek met aardse kleuren

DeHoff sneakers hebben een stoer ontwerp en een kleurenpalet geïnspireerd door de natuur, met tinten bosgroen, zandbeige en vleugjes marineblauw. Premium leer, bekend om zijn duurzaamheid, wordt gecombineerd met zorgvuldig gekozen textiel en innovatieve synthetische materialen, voor zowel stijl als duurzaamheid tijdens alledaagse avonturen.

Everyday comfort and support

Precisie ontworpen, de Hoff sneakers Sentinel hebben een ergonomische binnenzool, die zorgt voor comfort en ondersteuning gedurende de hele dag. Of het nu gaat om een dag hard werken of een casual uitje, deze sneakers kunnen de uitdaging aan en bieden betrouwbare ondersteuning zonder in te leveren op stijl.

Duurzaamheid en milieubewustzijn

Hoff zet zich in voor de productie van schoeisel dat onze planeet geen schade berokkent. Sentinel sneakers zijn gemaakt van materialen die zijn geselecteerd vanwege hun verminderde ecologische impact, waarmee het belang van verantwoordelijkheid voor het milieu in de hedendaagse mode-industrie wordt onderstreept.

Polyvalentie voor de moderne man

Met een tijdloze maar eigentijdse stijl zijn de Hoff Sentinel sneakers opmerkelijk veelzijdig.

Een verstandige investering in stijl

Kiezen voor Sentinel sneakers betekent kiezen voor Hoff schoenen die de tand des tijds zullen doorstaan, zowel qua stijl als vakmanschap. Het is een doordachte investering in duurzaamheid, kwaliteit en comfort.

Highlights van Hoff's Sentinel sneakers

  • Natuurlijk en duurzaam ontwerp: Kleuren die een eerbetoon zijn aan de rijkdom van de natuur.

  • Geoptimaliseerd comfort: Een perfecte pasvorm voor onberispelijke ondersteuning.

    Ethiek en duurzaamheid: Materialen zorgvuldig gekozen vanwege hun lage milieu-impact.

    Elegant aanpassingsvermogen : Een stijl die elke outfit met vertrouwen aanvult.

    Duurzame keuze : Een paar schoenen dat vorm, functie en toekomst combineert.

Bezoek de website van Germaine Collard om Hoff schoenen te ontdekken en deel te nemen aan een modebeweging waar prestaties, stijl en ethiek samenkomen.