MINOTAUR
MINOTAUR
MINOTAUR
MINOTAUR
MINOTAUR
MINOTAUR
MINOTAUR
MINOTAUR
MINOTAUR
MINOTAUR
MINOTAUR
MINOTAUR

VEJAMINOTAUR

169,99 €

Référence : 91232

Caractéristiques :

Semi-top sportschoenen met beige suède veters. Zijlogo gemaakt van 26% Amazone-rubber en 22% rijstkorrels. Het suède is de achterkant van het runderleer, dat geschuurd is om het een zachte, soepele uitstraling te geven. Het is afkomstig uit en gelooid in Brésil zonder gevaarlijke of verboden chemicaliën.

Zoolhoogte: 3 cm

Buitensamenstelling: leer

Binnenwerk: textiel

Buitenzool: synthetisch materiaal

Veters: 100% biologisch katoen

Ontworpen en vervaardigd in Brazilië met respect voor mensenrechten en waarden.

Verzorgingsinstructies: het gebruik van een wasmachine is ten strengste verboden omdat dit de eigenschappen van de verschillende materialen kan veranderen. Voordat je de schoenen voor het eerst draagt, raden we je aan om ze waterdicht te maken met een spray die geschikt is voor het materiaal en dit proces regelmatig te herhalen. Je vindt de juiste producten in onze catalogus met onderhoudsproducten.

Marque :veja

Référence :91232

Couleur :Beige

Catégorie :Schoenen

Type d'article : Sneakers

Pour vous assurer de choisir la bonne taille et profiter pleinement de votre achat, consultez notre guide des tailles. Vous y trouverez des conseils et des mesures détaillées pour chaque type de produit.

LIVRAISON

Livraison gratuite en Belgique sur les commandes au-dessus de 30 €.

Pour plus d'informations sur les livraisons, cliquez ici.

RETOURS

Les retours sont gratuits dans un délai de 14 jours à compter du jour de livraison de votre commande.

Pour plus d'informations sur notre politique de retour, cliquez ici.

Vous pourriez aimer

Ontdek de Veja heren Minotaur: de perfecte keuze voor liefhebbers van moderne, verantwoorde sneakers

De Veja men Minotaur zijn de perfecte belichaming van innovatie, stijl en eco-verantwoordelijkheid. Ontworpen voor mannen die op zoek zijn naar sportschoenen die moderniteit en respect voor het milieu combineren. Deze schoenen onderscheiden zich door hun strakke design en duurzame materialen. Duik in de wereld van Veja sneakers en ontdek waarom Minotaur onmisbaar is in je garderobe.

Eco-verantwoorde, stijlvolle sneakers

Duurzame, milieuvriendelijke materialen

De Veja men Minotaur zijn gemaakt van hoogwaardige synthetische materialen, gekozen vanwege hun duurzaamheid en lage impact op het milieu. Door te kiezen voor gerecyclede en milieuvriendelijke materialen laat Veja zien dat het zich inzet voor de bescherming van onze planeet. Elk paar Veja sneakers draagt bij aan het verminderen van afval en het behoud van natuurlijke hulpbronnen.

Ethische productie

Veja onderscheidt zich door ethische en transparante productiepraktijken. Het merk werkt samen met lokale producenten in Brazilië en garandeert eerlijke en rechtvaardige arbeidsomstandigheden. Door te kiezen voor Veja heren Minotaur steun je een productieketen die de rechten van werknemers en het milieu respecteert.

Een modern en veelzijdig ontwerp

Stijl en verfijning

De Veja mannen Minotaur vallen op door hun moderne, verfijnde ontwerp. De strakke lijnen en zorgvuldige afwerking maken ze een ideale keuze voor elke gelegenheid, of het nu een dag op kantoor is of een casual avondje uit. De neutrale kleur en subtiele details voegen een vleugje moderniteit en klasse toe aan je outfit.

Comfort en prestaties

Ontworpen om optimaal comfort te bieden, zijn de Veja Men's Minotaur voorzien van ergonomische zolen en ademende materialen. Of je nu in de stad bent of sport, deze Veja sneakers bieden perfecte ondersteuning en een onvergelijkbaar lichtgewicht gevoel.

De voordelen van de Veja Men's Minotaur

Uitzonderlijke duurzaamheid

Eén van de belangrijkste pluspunten van de Veja Men's Minotaur is hun duurzaamheid. De hoogwaardige synthetische materialen en robuuste constructie zorgen voor een lange levensduur, waardoor deze sportschoenen een verstandige investering voor je garderobe zijn.

Polyvalentie en aanpassingsvermogen

De Veja heren Minotaur zijn ontworpen om bij verschillende stijlen en gelegenheden te passen. Het veelzijdige ontwerp maakt het gemakkelijk om ze te combineren met jeans, geklede broeken of zelfs korte broeken en biedt maximale flexibiliteit voor al je outfits. De Veja sneakers zijn de perfecte aanvulling op je dagelijkse look.

Een ethische en verantwoorde keuze

Door te kiezen voor de Veja heren Minotaur maak je een bewuste en verantwoorde keuze. Je steunt een merk dat ethiek en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Deze Veja sneakers weerspiegelen je inzet voor mode die meer respect heeft voor het milieu en de rechten van werknemers.

Conclusie

De Veja heren Minotaur vertegenwoordigen de perfecte balans tussen moderne stijl en verantwoordelijkheid voor het milieu. Door deze sportschoenen in je garderobe op te nemen, kies je voor een duurzaam, comfortabel en esthetisch aantrekkelijk product. Kies voor de Veja men en sluit je aan bij een gemeenschap van consumenten die geven om hun impact op de wereld.

Deze sportschoenen zijn niet alleen een stijlstatement, maar ook een toewijding aan een duurzamere toekomst. Omarm de Veja sneakers en loop met trots, wetende dat je een verschil maakt. Ontdek de Veja men Minotaur nu op de Germaine Collard website en zet een stap naar meer ethische en verantwoorde mode.