CYNDA
CYNDA
CYNDA
CYNDA
CYNDA
CYNDA
CYNDA
CYNDA

BA&SHCYNDA

60,00 €

Référence : 108970

Het mouwloze T-shirt Cynda zal snel een van je favorieten worden. Met Amerikaanse armsgaten die de schouders onthullen, voegt het een vleugje glamour toe aan dit casual stuk. Gemaakt van 100% organisch katoen is het supercomfortabel en perfect voor alle seizoenen. De geribde jersey beperkt je niet in je bewegingen, ideaal voor avonturen, vooral op vakantie.

Caractéristiques :

Samenstelling : 100% biologisch katoen

Marque :ba&sh

Référence :108970

Couleur :Wit

Catégorie :Confectie

Type d'article : Singlet

Pour vous assurer de choisir la bonne taille et profiter pleinement de votre achat, consultez notre guide des tailles. Vous y trouverez des conseils et des mesures détaillées pour chaque type de produit.

LIVRAISON

Livraison gratuite en Belgique sur les commandes au-dessus de 30 €.

Pour plus d'informations sur les livraisons, cliquez ici.

RETOURS

Les retours sont gratuits dans un délai de 14 jours à compter du jour de livraison de votre commande.

Pour plus d'informations sur notre politique de retour, cliquez ici.

De Top Ba&Sh Cynda: Elegantie en ecologisch comfort bij Germaine Collard

Een onmisbaar merk Ba&Sh

De top Ba&Sh Cynda is een moderne garderobe essential. Ontworpen door het beroemde merk Ba&Sh, combineert deze stijl elegantie, comfort en respect voor het milieu.

Distinctief ontwerp en details

De top Ba&Sh Cynda heeft Amerikaanse armsgaten die de schouders elegant onthullen en een vleugje glamour toevoegen aan een casual stuk. Het mouwloze model is perfect voor warme dagen of om onder een jasje of vest te dragen. De geribde jersey stof zorgt voor bewegingsvrijheid, waardoor deze top net zo praktisch als stijlvol is.

Comfort en superieure kwaliteit

Gemaakt van 100% biologisch katoen, de top Ba&Sh Cynda staat de hele dag garant voor optimaal comfort. De biologisch geteelde katoenvezels bieden een ongeëvenaarde zachtheid en zijn tegelijkertijd milieuvriendelijk. Deze materiaalkeuze weerspiegelt de Ba&Sh toewijding van het merk aan duurzame en ethische mode, verkrijgbaar bij Germaine Collard.

Polyvalentie voor alle gelegenheden

De top Ba&Sh Cynda is ongelooflijk veelzijdig. Draag het met een minishortje, een pet en sportschoenen voor een casual zomerlook, of combineer het met een rok of broek voor een gekledere outfit. De tijdloze witte kleur maakt het een must-have basic die past bij al je stijlwensen.

Beschikbaar bij Germaine Collard

Bij Germaine Collard zijn we er trots op dat we een selectie hoogwaardige kleding kunnen aanbieden van het merk Ba&Sh. De top Cynda is met zijn stijlvolle ontwerp en duurzame materialen een perfecte aanvulling op onze collectie. Als je ervoor kiest om deze top van Germaine Collard te kopen, profiteer je niet alleen van een uitzonderlijk product, maar ook van een onberispelijke klantenservice.

Waarom kiezen voor de Ba&Sh Cynda top?

De top Ba&Sh Cynda vertegenwoordigt het beste van de hedendaagse mode: elegant ontwerp, hoogwaardige materialen en milieuvriendelijke productie. Deze mouwloze top is niet alleen stijlvol, maar ook ethisch verantwoord dankzij het biologische katoen. Als je hem bij Germaine Collard koopt, maak je een verantwoorde modekeuze zonder concessies te doen aan stijl of comfort.

Tot slot is de top Ba&Sh Cynda een must-have stuk voor elke garderobe. Het nauwgezette ontwerp, het superieure comfort en de inzet voor het milieu maken het de perfecte keuze voor de moderne vrouw. Ontdek deze uitzonderlijke top en vele andere items van het merk Ba&Sh die verkrijgbaar zijn bij Germaine Collard, en voeg een vleugje elegantie en duurzaamheid toe aan je kledingcollectie.