AVERY A
AVERY A
AVERY A
AVERY A
AVERY A
AVERY A
AVERY A
AVERY A
AVERY A
AVERY A

GEOXAVERY A

99,99 €

Référence : 108456

Caractéristiques :

Hielhoogte: 3 cm

Zoolhoogte: 1,5 cm

Buitensamenstelling: leer en synthetisch materiaal

Binnenste samenstelling: textiel en synthetisch materiaal

Buitenzool: synthetisch materiaal 

Verwisselbare binnenzool: nee

.

Marque :geox

Référence :108456

Couleur :Gris

Catégorie :Schoenen

Type d'article : Lage schoenen

Om er zeker van te zijn dat je de juiste maat kiest en het meeste uit je aankoop haalt, bekijk dan onze matengids. Je vindt advies en gedetailleerde afmetingen voor elk type product.

LEVERING

Gratis levering in België op bestellingen van meer dan €30.

Klik hier voor meer informatie over levering.

RETOURS

Retourneren is gratis binnen 14 dagen na levering van je bestelling.

Klik hier voor meer informatie over ons retourbeleid.

Geox Avery Zwart Leren Damessneakers

Ontdek de perfecte mix van stijl en comfort met de Geox Avery damessneakers, verkrijgbaar bij Germaine Collard. Deze zwarte leren schoenen zijn ideaal voor wie op zoek is naar een stijlvolle en veelzijdige optie voor zijn dagelijkse outfits.

Elegant en modern ontwerp

De sneakers Geox Avery vallen op door hun moderne, elegante ontwerp. De tijdloze zwarte kleur en hoogwaardige lederen afwerking maken ze een verfijnde keuze voor elke gelegenheid. Of je nu gekleed gaat of down, deze zwarte leren sneakers zijn de perfecte aanvulling op je look en voegen een vleugje verfijning en stijl toe.

Comfort en geavanceerde technologie

De sneakers Geox Avery zijn ontworpen om optimaal comfort te bieden door het gebruik van geavanceerde technologieën. Het merk Geox staat bekend om zijn innovaties op het gebied van ademend vermogen en comfort. De ademende zool, gepatenteerd door Geox, zorgt voor effectieve ventilatie, zodat je voeten de hele dag koel en droog blijven. Het zachte leer en de binnenvoering bieden een goede pasvorm en optimale ondersteuning voor een prettige wandelervaring.

Polyvalentie voor alle gelegenheden

De sneakers in zwart Geox Avery leer zijn zeer veelzijdig. Ze kunnen gedragen worden voor verschillende gelegenheden, van casual uitjes tot werkdagen en avondjes uit met vrienden. Door het stijlvolle ontwerp en de ingetogen kleur zijn ze gemakkelijk te combineren met verschillende outfits, van jeans tot jurken en nette broeken. Deze damesneakers zijn een moderne garderobe essential.

Beschikbaar bij Germaine Collard

Bij Germaine Collard zijn we er trots op een brede selectie producten aan te bieden uit het Geox, inclusief Avery damessneakers. Als je ervoor kiest om bij Germaine Collard te kopen, profiteer je niet alleen van producten van hoge kwaliteit, maar ook van een uitzonderlijke klantenservice. Ons team staat altijd klaar om je te helpen de perfecte sneakers te vinden die passen bij jouw behoeften en stijl.

Waarom kiezen voor de Sneakers Geox Avery?

  • Ademende technologie: Dankzij het gepatenteerde voetbed van Geox blijven je voeten de hele dag koel en droog.

  • Optimaal comfort: De sneakers Geox Avery bieden een perfecte pasvorm en uitzonderlijke ondersteuning dankzij het ergonomische ontwerp en de hoogwaardige materialen.

    Tijdloze stijl : Het stijlvolle ontwerp en de zwarte kleur passen bij elke outfit en gelegenheid.

    Beschikbaarheid : Geox Avery sneakers vindt u bij Germaine Collard, uw specialist in confectiekleding.

Hoe draag je Geox Avery sneakers

De zwart leren Geox Avery sneakers zijn zeer veelzijdig en kunnen op verschillende manieren worden gestyled:

  • Casual: Draag ze met een skinny jeans en een T-shirt voor een smart casual look.

  • Professioneel: Combineer ze met een getailleerde pantalon en een blouse voor een smart professionele look.

  • Avondelijk: Combineer ze met een zwarte jurk voor een verfijnde en comfortabele avond.

Conclusie

De sneakers Geox Avery zwart leren damessneakers zijn een perfecte keuze voor wie op zoek is naar een schoen die stijl, comfort en kwaliteit combineert. Hun stijlvolle ontwerp, gecombineerd met Geox's geavanceerde technologie, maakt ze onmisbaar in je garderobe. Wacht niet langer en ontdek deze prachtige schoenen die verkrijgbaar zijn bij Germaine Collard en voeg een vleugje verfijning en comfort toe aan je schoenencollectie. Bezoek onze site vandaag nog voor meer informatie en plaats uw bestelling!

Wanneer u kiest voor sneakers Geox Avery bij Germaine Collard, kunt u verzekerd zijn van een product van topkwaliteit, ondersteund door een toegewijde klantenservice. Ontdek ons volledige assortiment en vind het perfecte paar voor jou.