574
574
574
574
574
574
574
574

NEW BALANCE574

119,99 €

Référence : 102068

Caractéristiques :

Hielhoogte: 3 cm

Zoolhoogte: 1 cm

Buitensamenstelling: leer en textiel

Binnenwerk: textiel

Buitenzool: synthetisch materiaal

Verwisselbare binnenzool: ja

Marque :new balance

Référence :102068

Couleur :Oranje

Catégorie :Schoenen

Type d'article : Sneakers

Pour vous assurer de choisir la bonne taille et profiter pleinement de votre achat, consultez notre guide des tailles. Vous y trouverez des conseils et des mesures détaillées pour chaque type de produit.

LIVRAISON

Livraison gratuite en Belgique sur les commandes au-dessus de 30 €.

Pour plus d'informations sur les livraisons, cliquez ici.

RETOURS

Les retours sont gratuits dans un délai de 14 jours à compter du jour de livraison de votre commande.

Pour plus d'informations sur notre politique de retour, cliquez ici.

De New Balance 574 voor men: het stijlicoon bij Germaine Collard

Introductie van deNew Balance 574 bij Germaine Collard - het toppunt van comfort en tijdloos design voor de moderne man. Deze iconische sneakers, geboren uit de vindingrijkheid van New Balance, zijn ontworpen voor de actieve man die nooit stijl of prestaties verwaarloost.

Tijdloos design ontmoet moderniteit

De New Balance 574 onderscheidt zich met een iconisch ontwerp dat de tand des tijds heeft doorstaan. Deze nieuwe interpretatie, met zijn levendige tinten oranje en accenten van grijs, injecteert hedendaagse energie in een klassiek model. Het is een sneaker die bij elke look past, of je nu op zoek bent naar een frisse kijk op je sportkleding of een casual toevoeging aan je dagelijkse garderobe.

Innovatieve materialen voor comfort en duurzaamheid

Loyaal aan de van New Balance naar kwaliteit, de 574s zijn ontworpen met een deskundige combinatie van textiele materialen voor ademend vermogen en synthetische materialen voor sterkte. Deze sneakers zijn ontworpen om lang mee te gaan, weerstand te bieden en de dynamische man te ondersteunen in al zijn avonturen.

Comfort ontworpen voor elke dag

Met hun gepatenteerde ENCAP tussenzool, de New Balance 574 bieden uitzonderlijke ondersteuning en demping, essentieel voor degenen die veel tijd doorbrengen op hun voeten. De duurzame, grip buitenzool zorgt voor veilig lopen op elk terrein.

Polyvalence in het hart van het ontwerp

De New Balance 574 voor mannen zijn de definitie van veelzijdigheid. Of het nu een dag op kantoor is, een wandeling door de stad of een lichte workout, deze sneakers brengen je overal met vertrouwen en comfort.

Een toegewijde aankoop van Germaine Collard

New Balance 574 kopen bij Germaine Collard betekent kiezen voor een bedrijf dat vakmanschap, design en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. We werken samen met merken die onze visie op een meer verantwoorde toekomst delen en zijn er trots op dat we je producten kunnen bieden die aan deze waarden voldoen.

Een ongeëvenaarde klantervaring

We begrijpen dat het kopen van een paar sneakers persoonlijk is. Bij Germaine Collard is ons team erop gericht u een ongeëvenaarde winkelervaring te bieden, met persoonlijk advies en attente service.

Conclusie

New Balance 574 voor men op Germaine Collard zijn niet alleen sneakers, het zijn levensgezellen. Ze combineren prestaties, stijl en comfort om je op elk moment van je leven te vergezellen. Ontdek deze opnieuw uitgevonden klassieker en voeg een nieuwe dimensie toe aan je persoonlijke stijl.